vrijdag 14 december 2012

Mooie schat :-)

Velen van jullie zullen weten dat in 2002 mijn lieve mama is overleden.. Iets wat ik me nog goed kan herinneren is dat er altijd veel recepten en kookboeken in huis waren! Ook werden er regelmatig nieuwe recepten geprobeerd. Dan wel op het kookgebied en niet zozeer het bakgebied! Mijn moeder was meer van het koken :-)

Als klein meisje kon ik altijd uren bladeren tussen alle losse blaadjes (mijn moeder maakte altijd aantekeningen op losse kladblokblaadjes). Koken kon ik natuurlijk nog niet, maar het zag er altijd zo leuk uit!
Ik had geen idee wat er na haar overleden met al die kookboeken en recepten was gebeurd, ik was toen aan het puberen en dat interesseerde me ook helemaal niets! Maar nu.. nu vind ik het heerlijk om recepten op te zoeken, alleen moet ik nog tijd zoeken om ze uit te proberen :-)

Erg verrast was ik dan ook toen mijn lieve tante met een kookboek van mijn moeder aan kwam! Of ik dat wilde hebben... maar natuurlijk!!! Voor mij is dit kookboek echt een schat!! Niet alleen vanwege de oudheid ervan (gekocht in 1966), maar ook omdat er nog aantekeningen van mijn moeder inzitten!

Hieronder een paar plaatjes van deze mooie schat!






1 opmerking:

  1. Wat leuk zeg! Echt gaaf om zo terug te vinden. Staan er nog vergeten recepten of oja-recepten in? Wanneer ga je iets uitproberen? Dan kom ik eten :-p. X Marieke

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...